Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 18:44

Μονταρίσματος συνέχεια στον ΑΟΘ | Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Α.Ο Θήρας.

Οι νεοφώτιστες στην Α2 γυναικών, προετοιμάζονται κάτω από το ξάγρυπνο βλέμμα της Ελένης Μεμετζή, με την έμπειρη προπονήτρια να προσπαθεί καθημερινά να βάλει τις σωστές βάσεις, ώστε το Θηραϊκό σωματείο να έχει μια αξιόλογη παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Η προετοιμασία ξεκίνησε στις αρχές της περασμένης εβδομάδος και οι παίκτριες εκτελούν ένα δυνατό πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει, στίβο στο Δ.Γ Καμαρίου, ενδυνάμωση με βάρη σε γυμναστήριο, καθώς και καθημερινές δίωρες προπονήσεις εντός του παρκέ  στο κλειστό Γυμναστηρίου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Στο μεταξύ το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Α.Ο Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας και θα περιλαμβάνει αγώνες εντός και εκτός Σαντορίνης θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Τέλος η διοίκηση του ΑΟ Θήρας κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας για την ενίσχυση της ομάδος στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου τη νέα περίοδο θα γραφτούν οι σημαντικότερες στιγμές στα χρονικά του ομαδικού Θηραϊκού αθλητισμού. Η τιμή είναι μόλις στα 50.

Πληροφορίες πώλησης εισιτηρίων κ. Σπυριδάκης Γεώργιος στο τηλ. 6944723091

PROPONHSH1PROPONHSH2PROPONHSH3PROPONHSH4PROPONHSH5

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares